Till toppen

Bröllop

Nästa helg ska vi på bröllop i Dalarna och jag har helt glömt bort/förträngt att exakt alla mina kläder är kalasgamla, så jag har ingen klänning att ha på mig. Sitter i panik och försöker hitta något på nätet men alla klänningar jag hittar är antingen svarta (vilket tydligen inte är helt okej på bröllop), slut i rätt storlek eller i vitt (vilket definitivt är fel färg att ha på bröllop om man inte ska stå längst fram vid altaret).

Har ni något tips på vart man hittar fina klänningar så får ni mer än gärna tipsa!

Vi tog en promenix och gick på tipspromenad idag. Jolie sov samtidigt som hon höll i sig hela vägen. TITTA PÅ DEN LILLA TASSEN! 😍

2 kommentarer

Två födelsedagar

Igår kom han äntligen! Maximilian, min tredje brorson. Han är halvchillenare så utan att ha sett dom öppna så garanterar jag att han har lika vackra ögon som sina bröder! Välkommen till världen (och bra kämpat Marcela).

Och om man ska gå från en födelsedag till en annan så fyller min älskade mamma år idag.

Hahaha samtidigt som jag skriver detta så byter Emil blöja på Jolie. Och nu bestämde hon sig för att bajsa när Emil precis plockat av henne blöjan. Helt plötsligt hör man Emil skrika NEEEEEEEEJ! Det är sådant som numera gör mig lycklig här i livet, mohahah!

Nu åter till kalasmamman. Hon är inte bara världens bästa mamma utan hon var och är fortfarande väldigt snygg. Ja menar spana bara in denna unga fotomodell med milslånga ben. Tyvärr så fick min syrra ärva den och jag fick pappas helt normala ben.

0 kommentarer

3 månader

Idag fyller vår älskade lilla skitunge 3 månader och hon har redan fått sitt första gråa hår. Okej kanske inte, men hon börjar bli gammal nu. Här kommer en liten lista på vad hon har lärt sig denna månaden

✖️ Skratta!
✖️ När vi håller fram en leksak så sträcker hon (skakigt) fram handen och tar i den.
✖️ Rulla runt och lägga sig på sidan
✖️ Mycket starkare nacke när man bär runt på henne.
✖️ Ser lika långt som en vuxen ungefär så nu vrider hon på huvudet och följer oss med blicken jättelänge och ropar sedan "kom tillbaka och gossa med mig din lilla mjölkmaskin!"
✖️ Och kanske viktigaste punkten av allt... Göra pruttljud med munnen.

Hon älskar sin lilla kaninsnuttefilt 💕

0 kommentarer